Începând cu acest an, Chimimportexport Plurimex prin marca WELLION® lansează o misiune importantă, cu efect major în controlul și prevenția diabetului de tip 2. Platforma Obiectiv99 reprezintă un pas important în controlul și prevenția diabetului zaharat de tip II și își propune să facă din normalizarea nivelului de glicemie o preocupare zilnică atât pentru cei care suferă de diabet, cât și pentru apropiații lor.

Ce înseamnă numărul 99?

99 este limita normală a glicemiei și reprezintă un mod de viață echilibrat, ce încurajează o existență absolut normală. Obiectivul campaniei ar fi ca pentru 99% dintre români, diabetul să nu fie o opțiune.

Afla daca esti dispus la diabet

Fa-ti testul
Separa miturile de adevar si afla mai multe despre prejudecatile la care trebuie sa renunti.

Mituri

Separa miturile de adevar si afla mai multe despre prejudecatile la care trebuie sa renunt.

O nutritie echilibrata e esentiala in diabet. Afla tot ce trebuie sa stii despre o alimentatie sanatoasa si un regim corect.

Nutritie

O nutritie echilibrata este esentiala in diabet. Afla tot ce trebuie sa stii despre o alimentatie sanatoasa si un regim corect.

Miscarea este importanta in prevenirea si controlul diabetului. Descopera beneficiile sportului și recomandarile noastre.

Sport

Miscarea joaca un rol important in prevenirea si controlul diabetului. Descopera beneficiile activitatii fizice și recomandarile noastre.